İstanbul Ticaret Üniversitesi Emlak Müşavirleri Federasyonu Çalıştayı

15 Haziran 2017 Perşembe Yazan: Aziz Kaçmaz 1948 kişi okudu.
İstanbul Ticaret Üniversitesi ile Emlak Müşavirleri Federasyonunun Ticaret Üniversitesi, Sütlüce Kampüsünde, Düzenlemiş Olduğu, Emlakçılık Eğitim Standartlarını Müzakere ve Belirleme Çalıştayına, Franchising Veren Emlak Firmalarının Yöneticileri katıldı,

Ä°STANBUL TÄ°CARET ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° GAYRÄ°MENKUL GELÄ°ÅžTÄ°RME, ARAÅžTIRMA VE UYGULAMA MERKEZÄ° TARÄ°H: 12.06.2017 SAYI: 001/2017 Ä°stanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul GeliÅŸtirme, AraÅŸtırma ve Uygulama Merkezi ve Emlak MüÅŸavirleri Federasyonu ile ortaklaÅŸa tertip ettiÄŸimiz, Mesleki Yeterlik Standartlarının ve çeÅŸitli konuların geniÅŸ bir ortamda istiÅŸare edileceÄŸi “ULUSAL VE ULUSLARARASI GAYRÄ°MENKUL DANIÅžMANLIÄžI MESLEK STANDARTLARI ÇALIÅžTAYI Franchising Veren Emlak Firmaları, Yöneticilerinin Katılımı ile GerçekleÅŸti.

Prof. Dr. Etem Saba ÖZMEN  ve  Yrd. Doç. Dr. V. Ferhan BENLÄ°, baÅŸkanlığında yapılan toplantıda, Katılımcılar sırayla söz alıp emlakçılık eÄŸitimi ile ilgili düÅŸünce ve önerilerini dile getirdiler. Prof. Dr. ÖZMEN, Avukatlık mesleÄŸi dışında, Hukuk eÄŸitimi alan tek meslek erbabı emlakçılardır dedi. KonuÅŸmacılar, emlakçılığın eÄŸitim standartının önemine dikkat çektiler ve bir emlakçı hukuk bilgisi, imar bilgisi, inÅŸaat bilgisi, harita bilgisi, iÅŸletme bilgisi, pazarlama bilgisi, yatırım ve finans bilgisi, vergi mevzuatı ve muhasebe bilgisi gibi bilgilere hakim olması gerekdiÄŸine vurgu yapan konuÅŸmacılar, emlakçılık eÄŸitim standartının yükselmesinde tam bir mutabakat saÄŸlandı.   

İstanbul Ticaret Üniversitesi Emlak Müşavirleri Federasyonu Çalıştayı