Hürriyet Emlak, En Büyük Emlak Firmalarını Ödüllendiriyor !

21 Mayıs 2016 Cumartesi Yazan: Aziz Kaçmaz 3040 kişi okudu.
Hürriyet Emlak tarafında, Kaçmaz Emlak Küçükyalı temsilcimiz İsmail Akgün, İstanbul Anadolu Yakasında, en çok ve en kaliteli emlak ilanları veren emlak firmaları arasında 1. seçilmiş ve ödüle layik görülmüştür.

Hürriyet Emlak tarafında, Kaçmaz Emlak Küçükyalı temsilcimiz İsmail Akgün, İstanbul Anadolu Yakasında, en çok ve en kaliteli emlak ilanları veren emlak firmaları arasında 1. seçilmiş ve ödüle layik görülmüştür. 2 Haziran tarihinde Grand Tarabya otelinde, yapılacak yemekli ödül töreninde, arkadaşımız İsmail Akgün'ne, ödülü Vuslat Doğan Sabancı tarafından takdim edilecek.

Tebrikler, Sevgili İsmail Akgün, Tebrikler

İsmail Akgün, çalışkan, hırslı, konu iş olunca, kabına sığmayan, yenilikçi çağdaş ve dürüst bir Karadeniz Delikanlısıdır. Online Emlak Otomasyon Sistemimizi, en çok beğenen, taktir eden aynı zamanda sistemimizi tam olarak kullanan ve iş arkadaşlarınada Online Otomasyon Sistemimizi tam olarak kullandıran ve sistemin verdiği konforu, kolaylığı ve verimliliği işine en iyi enteğre eden çağdaş ve yenilikçi bir iş adamıdır, İsmail Akgün  

İsmail Akgün, takım ruhuna inanmış, müthiş bir takım ruhu kültürüne sahiptir. Dolayısıyla çalışanlarının kıymetini ve onları elinde tutmasını bilen çağdaş bir iş adamıdır. İsmail Akgün ve çalışma arkadaşları zaman zaman Kaçmaz Emlak Genel merkezini arar, Otomasyonumuzun gelişmesine de çok değerli katkılarda bulunurlar.

İsmail Akgün ve çalışma arkadaşlarına, Tüm temsilci arkadaşlarımız adına ve bendeniz en içten tebrik ve taktirlerimizi saygıyla sunarız.  
Kaçmaz Emlak  ve Temsilci arkadaşlarımız adına
Aziz Kaçmaz
 

Kaçmaz Emlak Küçükyalı >> Temsilciliği

Hürriyet Emlak, En Büyük Emlak Firmalarını Ödüllendiriyor !