İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Seçimleri 16 ocak 2022 de yapıldı

23 Ocak 2022 Pazar Yazan: Aziz Kaçmaz 653 kişi okudu.
İstanbul Emlakçılar Odasının 2022 Tarihinde Yapılan Seçimlerine, Adnan Yeşiltaş, Nizameddin Aşa ve Yahya Uzun katılımı ile gerçekleşti.

Oda başkanlık seçimleri, 3 adayın katılımı ile gerçekleşti. Üç adayın isimleri sırasıyla: Adnan YEŞİLTAŞ, Nizameddin AŞA ve Yahya UZUN katılmışlardır. Genel kurulda adayların, tespit ettikleri eksikleri ve buna  dair çözüm ve projeleri ile medeni ve demokratik kültüre uygun bir yarış ve mücadele sergilemişlerdir. 

7.000 bin üyesi bulunan odanın seçimlerine yaklaşık 700 seçmen oy kullanmış. Buda üyenin %10’nunun sandığa gittiğini gösteriyor. Bu düşük bir katılım olarak görünse de önceki seçimlerle kıyaslandığında, katılım oranında bir artış ve  bir sorumluluk bilincinin gelişmiş olduğunu memnuniyetle ifade edebiliriz.

Oy oranı artışında, Adnan Yeşiltaş’ın bu seferki seçimleri çok önemsemesi, sıkı ve başarılı bir seçim kampanyası yürütmesinin etkisi olduğu bir gerçektir ve bunun diğer adayları da tetiklediği ve işi sıkı tutmalarına vesile olmuştur. Buna rağmen Nizameddin beyin, uzun yıllar odada görev yapmasının avantajı, oy dağılımında ve kazanmasında etkili olduğuda bir gerçektir.  

Oyların Dağılımı:
Nizameddin AŞA : 493 
Adnan YELİŞTAŞ: 221 
Yahya UZUN       :  68

..............................................................
İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası:  

Yönetim Kurulu Başkanı : Nizameddin AŞA
Başkan Yardımcısı: Ali OĞUZ
Yönetim Kurulu Üyeleri:
Metin BİÇKİOĞLU 
Mehmet ATAOĞLANLAR
Salih YILMAZ
Aylin UYSAL
Murat AYTEMİZ
Yusuf YILMAZ
Fahriye ERBİL
İsmail KOLUAÇIK
Hıdır ALUŞ

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Seçimleri 16 ocak 2022 de yapıldı