İstanbul Emlak Müşavirleri Derneği 1.Olağan Genel Kurulu 20.03.2022

20 Mart 2022 Pazar Yazan: Aziz Kaçmaz 4076 kişi okudu.
Sayın Adnan Yeşiltaş Başkanım, 1.Olağan Genel Kurulunuz Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum.

Sayın başkanım, nazik davetinize şehir dışında olmam sebebiyle katılamamanın üzüntüsünü ifade ederken, naçizane çelengimizin de kabulünü diler ve başkanlığınızdaki bir inisiyatifin, sektörümüze ve meslektaşlarımıza çok yararlı olacağına tüm samimiyetimle inandığımı belirtmek isterim. 

Sayın başkanım hatırlarmısınız bilmiyorum, yıl 2007 yaklaşık 15 yıl önceydi, İTO Meslek Komitemizin zümre toplantısında kürsüde mesleki sorunlarımızı ve sorunlara olan ilgisizlikten dolayı duyduğum rahatsızlığımı ifade etmeye çalışırken, bir an Adna Yeşiltaş İsimli bir meslektaşımız var, kendisini hiç görmedim, tanımamda. Ancak sektörümüz ve meslektaşlarımız için çok çaba sarf ediyor. Hatta bir çok oda ve bir çok meslek derneklerinden sesi çok daha gür çıkıyor ve mesleğimize cidden faydalı uğraşılar verdiğini görsel ve yazılı basından takip ediyorum. Sırası gelmişken huzurunuzda kendisine   
saygılarımı sunmak istiyorum. Deyince ön sıralarda uzun boylu, esmer bir genç ayağa kalkarak ''Ben Adnan Yeşiltaş, saygı bizden değerli meslektaşım'' demiştiniz ve tanışmamız ve dostluğumuz o gün başlamıştı. 

Yaklaşık 15 yıldan beri sizi takip ediyorum, öncelikle sektörün ve meslektaşlarımızın sorunlarına bilinçli, samimi ve istekli olarak yaklaşıyor ve birşeyler vermeye çalışıyorsunuz. Aslında farkındamısınızı bilmiyorum, ama sektöre katkılarınız büyüktür, Çünkü ilgisiz meslek erbabını uyandırdınız, geçmişte genel kurullara % 4 katılım olurken, sizin bu çabalarınız sonucunda son genel kurul katılımları %10 dolayındaydı. Bu sektör adına büyük bir kazanımdır. Size Çok Teşekkür Ederim:
Saygılarımla
Aziz Kaçmaz

 

İstanbul Emlak Müşavirleri Derneği 1.Olağan Genel Kurulu 20.03.2022