İstanbul Emlakçılar Odası web sitesi

02 Şubat 2017 Perşembe Yazan: Aziz Kaçmaz 1870 kişi okudu.
İstanbul Emlakçılar Sitesinin Tasarımını Yetersiz ve çok amatörce bulduğumuzu, Sayın Oda Başkanımıza ve Oda Yönetim Kuruluna İfade etmek istedik.

Sayın başkanım merhaba,
Merak edip İstanbul emlakçılar odasının sitesinde mesleğimiz ile ilgili bir haber var mı diye girdiğim. Galiba yanlış bir siteye girmişim diye siteden hemen çıktım; çünkü girdiğim site çok basit kurgulanmış amatör bir siteydi. Koskoca İstanbul emlakçılar odasının sitesi böyle basit bir site olamaz,  diye siteden hemen çıktım ve  ''Google'a istanbul emlakçılar odası'' yazdım karşıma yine aynı site çıktı, çok şaşırdım ve çokta üzüldüm !

Siteye girip biraz araştırdım, gerçekten de çok acemice ve kurumsallıktan uzak kurgulanmış, gerçi kurgulanmış bile denemez.
Büyük ihtimalle piyasada 100 - 200 dolara hazır şablonlardan dönüştürülen kişisel web sitelerinden hiç bir farkı olmayan bir site görünümündeydi !

Sayın başkan, ben İstanbul ticaret odasına kayıtlı olsam da İstanbul emlakçılar odası, aynı zamanda beni de temsil ediyor. İstanbul Emlakçılar odası tüm emlakçıların odasıdır. Ayrıca İstanbul'umuz dünyanın en büyük 5-6 şehrinde biridir. Yani dünya çapındaki bir şehrin  Emlakçılar odası başkanısınız.!!!  Sizin çok donanımlı bir başkanımız olduğunu da biliyorum. Buna kimsenin kuşkusu olmasın. Ancak ''Aslan yattığı yerden belli olur'' diyen bir kültürün evlatlarıyız.  Hoca Nasrettin: ''ye kürküm ye'' derken bizi güldürmek için demiyordu; bize mesaj veriyordu başkanım mesaj ! 

Sayın Başkanım, bu site ne İstanbul Emlakçılar odasına yakışıyor, nede dünya çapındaki bir şehrin emlakçılar odası başkanına yakışmıyor !
Saygılarımla
Aziz Kaçmaz

İstanbul Emlakçılar Odası web sitesi